Gudskelov at vi kunne finde en super venlig vvs døgnvagt i søndags

Min kæreste og jeg var simpelthen så heldige i søndags, efter at vi først havde været rigtig uheldige. En vvs døgnvagt reddede lige weekenden og sikker også det meste af ugen.

Det er sådan, at vi holdt stor nytårsfest i fredags, der var 15 mennesker i min kærestes lille lejlighed. Det var en sjov fest med gang i den, og folk var pænt fulde. Men det var fint nok, det er jo sådan det er til nytår. Men vi havde aldrig troet, at det ville ende med et panisk opkald til en vvs døgnvagt.

Der var nemlig en af gæsterne, der havde brækket sig og åbenbart tørret op med tre kilometer køkkenrulle, som han havde smidt i toilettet. Dette må være sket lige inden vi tog i byen, for ingen har vel skullet bruge toilettet derefter. Bagefter byen sov vi så hjemme i min lejlighed, så det var først om søndagen vi opdagede, at vi nok lige skulle ringe efter en vvs døgnvagt.

For toilettet var helt stoppet, og det kunne umuligt skylle ud. Og det lugtede jo ikke specielt godt, så vi ringede rundt til forskellige vvs firmaer og fandt endelig en vvs døgnvagt, hvor de var så søde og kom ud til os med det samme. Der var jo lidt gustent, og det er svært at gøre et toilet rent, der ikke kan skylle…

Jeg er blevet forelsket i sildebensparket

Next Story »

Jeg kan faktisk lidt selv, men gulvlægning kaster jeg mig ikke ud i

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *