Jeg kan godt lide tandlæger, for de er så flinke ved mig hver gang:)

Jeg forstår ikke helt det der med angst for tandlæger, jeg synes egentlig det er meget rart at gå til tandlægen.

Da jeg var lille havde jeg aldrig nogen huller, min veninde havde en milliard huller og hadede at gå til tandlægen. Det er nok fordi, jeg ikke har haft så mange huller, at jeg har et udmærket forhold til tandlæger.

Jeg fik mit første hul, da jeg var 19, der havde jeg så heller ikke været ved nogen tandlæger i et par år, fordi jeg var flyttet hjemmefra og ikke lige havde klaret det. Det var jo egentlig ret dumt, for det er slet ikke spor dyrt, når bare man skal tjekkes efter en gang i mellem.

Jeg havde så en lidt ubehagelig oplevelse i den forbindelse, fordi jeg var nødsaget til at prøve flere forskellige tandlæger, og det blev en lidt dyr fornøjelse. Den første tandlæge, jeg gik til, efter jeg var flyttet hjemmefra, sagde nemlig, at jeg havde seks huller, hvilket jeg overhovedet ikke kunne tro på. Jeg har faktisk stadig ikke fundet en god tandlæge, og det er jo lidt synd, eftersom jeg egentlig ret godt kan lide tandlæger. Man får så hvide tænder af det, og de fortæller mig altid, hvor flotte tænder jeg har! What’s not to love…

Jeg vil gerne have mine hvide tænder tilbage

Next Story »

Pas på desinficerende mundskyl, for du får brug for en tandrensning

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *