Jeg vil gerne have mine hvide tænder tilbage

Jeg har længe siddet og undersøgt, hvor meget det vil koste at få sine hvide tænder tilbage hos en tandlæge. Der er masser af tandlæger, som tilbyder tandblegninger, men priserne og metoderne er meget forskellige, når man kigger rundt omkring på nettet. Det er meget svært at finde ud af, hvilket produkt man skal vælge og hvor man skal få det gjort. Det er dog er helt sikker at det skal gøres, for mine tænder ser efterhånden ud, som om de skulle sidde i munden på en gammel mand og det får mig ærlig talt til at miste lysten til at smile til folk.

Det er faktisk ikke mange år siden, at jeg havde de flotteste hvide tænder, men for mange smøger og for meget kaffe har betydet, at det de sidste tre år er gået støt ned af bakke. Det er for meget stress på arbejde og for meget bøvl med kæresten, der har stresset mig og det har sat mit forbrug af smøger og kaffe op på et helt vanvittigt niveau.

Det nytter dog ikke noget at få en tandblegning og flotte hvide tænder hvis jeg fortsætter med mine dårlige vaner. Så hvis jeg går ud og får foretaget en tandblegning, så skal jeg også tage en beslutning om, at det er slut med smøger og kaffe. Jeg gad faktisk godt at vide hvad der er værst. Er det smøgerne eller kaffen? For smøgerne er det jeg helst vil kvitte. Kaffe vil jeg stadig gerne kunne drikke. Det behøver dog nok ikke være de der to til tre kander om dagen, som jeg er oppe på nu.

Next Story »

Jeg kan godt lide tandlæger, for de er så flinke ved mig hver gang:)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *