Jeg skal bruge gavepapir til 30 gaver

Jeg leder efter en masse ens gavepapir. Vi er fem veninder, der snart skal til 30 års fødselsdag hos en sjette veninde, og vi vil gøre det lidt sjovt med de gaver, vi giver hende. Vi skal i alt give hende seks gaver hver, altså tredive i alt, så det altså kommer til at passe med det antal år, hun fylder.

Gaverne, vi skal have købt til hende har en  rød tråd til hinanden og til det venskab, vi alle har sammen. Vi har derfor aftalt at også gaverne skal pakkes ind i ens gavepapir, så det hele hører sammen. Det synes vi kunne være rigtig flot.

Vi kender hinanden fra gymnasiet, så vi har kendt hinanden i nogle år efterhånden. Det betyder dog også, at vi bor i vidt forskellige dele af landet, så vi kan ikke bare gå ud og finde noget tilfældigt papir og regne med, at alle kan gå ud og skaffe det.

Så vi vil i stedet bestille noget gavepapir online, og nok også en masse af det, så vi har nok til tredive gaver, og så mødes inden festen og pakke gaver ind sammen. Det skal nok blive rigtig hyggeligt.

Farmor passede altid godt på julepapir

Next Story »

Er dine bæreposer sikret imod overvægt eller dømt til nedbrud?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *