Jeg kan faktisk lidt selv, men gulvlægning kaster jeg mig ikke ud i

Jeg så et program om gulvlægning i går, er du sindssyg, hvor så det svært ud. Det var sådan et hobby program på DK4, hvor nogle vildt dygtige håndværkere gør det selv.

Jeg tror, at programmets formål var at vise, at man sagtens selv kunne blive ekspert i gulvlægning, men sådan virkede det altså ikke helt på mig.

Når man kaster sig ud i gulvlægning var der både noget der hed kel og not eller ket og nol, haha, jeg fattede det ikke. Så skulle man lægge brædderne, så de lå og faldt i hak med hinanden. Med mindre man jo lagde skrå parket eller hvad det var de sagde.

Jeg skal til at have nyt gulv i mit hus, jeg har nemlig købt et håndværkertilbud i udkanten af Brønshøj. Men jeg er ærlig talt ikke den store handy man, så det med gulvlægning overlader jeg altså til de professionelle. Også selvom ‘man sagtens kan gøre det selv’, jeg skal ikke nyde noget… Min kone tror godt nok, at jeg kan alt muligt, jeg kan også noget. Men når det kommer til gulve og vægge, så lader jeg altså andre om det. Jeg holder mig mere til ravplugs og havearbejde, der er jeg mere tryg, og der er der jo også grænser for, hvor galt det kan gå.

Gudskelov at vi kunne finde en super venlig vvs døgnvagt i søndags

Next Story »

En interessant artikel på nettet om indretning af bolig

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *