Jeg vil gerne have nogle pigers holdninger til smykker til mænd

Jeg skriver her på bloggen i håbet om, at der er mange piger, der læser den. Jeg mangler nemlig noget ekspert viden. Hvad synes I om smykker til mænd?

Jeg har faktisk gået og tænkt på i et stykke tid, at jeg godt gad at gå med herresmykker. Der er nogle drenge nede i træningscenteret der har korshalskæder til mænd, jeg synes det er vildt fedt med smykker til mænd, men jeg kan ikke finde ud af om det er min stil.

Jeg går i sådan rimelig tjekket tøj, Won Hundred jeans og så har jeg meget tøj inde fra Norse. Jeg gad godt have nogle læderarmbånd, men jeg ved ikke helt, hvad man kan få inden for smykker til mænd, det er et tricky område at bevæge sig ind på.

Mange smykker til mænd kan nemt blive lidt gay. Jeg har tre venner, der er til mænd, så fred være med det, men det er ikke lige det look, jeg går efter, hvis I forstår hvad jeg mener 🙂 Synes I piger, at det er fedt når mænd går med smykker? Hvilken stil er fedest, skal det helt være læder og sådan noget eller er bling ok? Jeg ved godt at mange går med herresmykker, men jeg har en speciel stil, jeg går efter, og den er ikke så bling, men mere enkel og minimalistisk…

Jakker til kvinder er svære at finde for en mand

Next Story »

Jeg vil vildt gerne have ugle ringe, men jeg ka slet ikke finde dem

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *