Pas på desinficerende mundskyl, for du får brug for en tandrensning

Jeg har fået hårdt brug for en tandrensning, mine tænder er blevet helt gule og misfarvede. Jeg har i lang tid brugt en desinficerende  mundskyl, som det viste sig, jeg ikke måtte bruge hver dag.

Jeg var i en matas en dag, hvor jeg havde en blist og bad om noget til at få den væk med. De anbefalede klorhexidin, som er sådan noget, der desinficerer munden. Men det skulle så vist sig at det i stedet gav mig behov for en tandrensning!

For efterfølgende tænkte jeg, at det ville være smart at bruge mundskyl hver dag, jeg får nemlig tit at vide at jeg har lidt dårlig ånde… Men som tiden gik, begyndte min kæreste at spørge om ikke jeg skulle have en tandrensning, og min far spurgte om jeg var begyndt at drikke meget kaffe.

For klorhexidin må man nemlig kun bruge enkelte gang, jeg havde brugt det i flere måneder. Og misfarvning var sket over en så lang periode, at jeg ikke rigtig lagde mærke til det selv, før det var for sent. Men nu har jeg fundet et sted på nettet, der kan giver mig en god tandrensning. Når nu jeg hverken ryger eller drikker kaffe eller er gammel, er der jo ingen grund til at have så misfarvede tænder! Man skal i øvrigt bruge almindeligt mundskyl i stedet, sådan noget blåt noget bare.

Jeg kan godt lide tandlæger, for de er så flinke ved mig hver gang:)

Next Story »

Nu må det vist endelig være min tur til at få nogle tandimplantater

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *