Før var jeg skeptisk over for helsekost

I disse dage hører man jo så meget om, at man skal spise sundt og man skal tilføje sin mad alverdens typer af kosttilskud eller helsekost, så man kan få et bedre helbred. I begyndelses af hele denne helsebølge var jeg en smule skeptisk, da jeg mente, det var nok at motionere regelmæssigt og spise sundt.

Men da jeg så, efter i lang tid havde gået rundt og haft ondt i maven og dårlig fordøjelse, fik jeg anbefalet at jeg skulle prøve hybenpulver som helsekost. Og efter nogle dage, hvor jeg havde spist dette sammen med mine daglige måltider, var min skepsis helt fejet af pinden.

Jeg har nu slet ikke problemer i samme grad som før jeg startede min hybenpulver-kur og i dag føler jeg slet ikke, at jeg kan undvære det. Jeg er lykkelig over at være sluppet af med min mavepine og har i tilgift fået et langt bedre immunforsvar, hvilket betyder, at jeg stort set aldrig er syg.

En gang i mellem tager jeg også ned i helseforretningen, og køber andre former for helsekost, som små sundheds boostere, for at holde mig ekstra sund.

Next Story »

Min faster tager Avosol hver dag og føler sig ti gange yngre!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *