Jeg vil vildt gerne have ugle ringe, men jeg ka slet ikke finde dem

Er der nogen, der ved, hvor man kan købe ugle ringe? Jeg har set dem på hende der Keira Knightly, og jeg mener også, at Miley Cyrus har nogle, der er i hvert fald mange kendte, der går med dem.

Jeg har simpelthen jagtet rundt i byen for at finde de helt rigtige ugle ringe. Men det er som om, jeg er den eneste, der har opdaget, hvor super fede de er. Hvilket jo er meget fedt, når man tænker på, at ikke alle går med det samme, men ikke så smart, når jeg ikke kan finde dem nogen steder.

Jeg har fundet ugle ringe i en butik på Østerbro, de var ret billige, men det var ikke de rigtige. Jeg ville gerne have nogle med sølv nitter, hvor selve ringen er sort. Jeg ved ikke, om de er i plastik eller sådan noget, det vil være fint, for så holder farven vel bedre. Men jeg kan simpelthen finde de helt rigtige ugle ringe nogen steder, er det mig der er blind? Jeg gad godt finde et sted på nettet, en online smykkeshop eller sådan noget, så jeg kan give mig god tid til at kigge. Så hvis noget ved, hvor jeg kan få disse fede ugle ringe, så giv lige lyd. TAK

Jeg vil gerne have nogle pigers holdninger til smykker til mænd

Next Story »

Min niece skal have camouflage tøj til børn, ikke flere flæser!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *