Min niece skal have camouflage tøj til børn, ikke flere flæser!

Jeg har en niece på 4 år, hun er det sødeste lille pigebarn i verden. Jeg er hendes yndlingsmoster, håber jeg – hun har ikke andre hehe. Nåh, men jeg elsker jo at give hende gave, og jeg synes, at den næste gave jeg giver hende skal være noget inden for camouflage tøj til børn.

Hendes mor køber kun lyserødt og lilla tøj til hende, hun er sådan en rigtig lille prinsesse. Og jeg er faktisk helt med på det lyserøde, det synes jeg er sødt, jeg kan godt lide når man rigtig kan se på en kilometers afstand, at det er en lille pige. Jeg ved godt, det er så moderne med kønsneutralitet, men jeg går ind for lyserød. Men ikke det pusse nussede. Og derfor blev jeg helt begejstret, da jeg opdagede, at man kan få camouflage tøj til børn. Og man kan også få det i fine farver, det behøver ikke være mørkegrønt det hele – selvom det nu også er ret fint.

Inden for camouflage tøj til børn kan man både få sparkedragter og huer og alt muligt. Og man kan få det, hvor camouflage mønsteret er i forskellige lyserøde nuancer, det er jo helt perfekt.

Så min lille niece kan, når hun har fået sin næste gave som bliver noget fra camouflage tøj til børn, stadig være lyserød og tøset men på en lidt sejere måde. Hun vælter hele børnehaven bagover, håber jeg :). Kh. Moster

Jeg vil vildt gerne have ugle ringe, men jeg ka slet ikke finde dem

Next Story »

Min kæreste fik en vildt fed army shirt fra sin lillebror i London

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *