Nu må det vist endelig være min tur til at få nogle tandimplantater

Jeg har vist aldrig været velsignet med særlig solide tænder, og nu er den gal igen. Jeg har simpelthen har så meget bøvl med de fire inderste kindtænder i højre side af undermunden, at nu overvejer jeg at få dem skiftet ud med tandimplantater.

Tandimplantater kan måske lyde drastisk, man skifter jo hele tanden ud, men de her tænder har voldt mig så mange problemer igennem årene. Det startede med at jeg havde en slem omgang tandkødsbetændelse. Den fik jeg bugt med efter en lang, øm periode, men det var som om at det var det der satte det hele i gang. For pludselig fik jeg huller og paradentose i flere af mine tænder, især i den inderste tandrække der. Jeg har virkelig prøvet meget, og jeg har fået tænderne lappet og fyldt og boret i så mange gang, at der næsten ikke er mere tand tilbage – så jeg jeg jo lige så godt få sat holdbare tandimplantater i, tænker jeg.

Med tandimplanater kan jeg starte på en frisk med nye flotte tænder. Og jeg har hørt fra folk, at når først de sidder der, så glemmer man fuldstændig, at man har dem i. Så hvad venter jeg egentlig på…?

Pas på desinficerende mundskyl, for du får brug for en tandrensning

Next Story »

Porcelænsfacader og tandlægeskræk

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *