Tryk på muleposer – Mit nye mærkelige arbejde

Jeg har fået nyt arbejde. Jo den er god nok. Efter mange måneders konstant søgen, var der endelig en som gav efter. Det er et trykkeri som specialiserer sig i at lave tryk på tøj, hvilket jeg sådan set ikke har noget at udsætte på, men jeg er blevet sat til at lave tryk på muleposer, og det synes jeg altså er en smule sjovt.

Tryk på muleposer er jo smart nok, som det er tilfældet med tryk på så mange andre ting, men muleposer er jo nok ikke det som der er mest salg i. Så var det at jeg kom til at overveje, at jeg i virkeligheden ikke ved særlig meget om heste. Måske holder sådan en mulepose ikke særlig længe, måske bliver de også brugt til andre dyr eller måske noget helt tredje.

Jeg har prøvet at spørge mine kollegaer, så i øvrigt er utrolig flinke, men de ved ikke rigtig hvad der sker uden for fabrikken. De kommer, de laver dagens arbejde og så er det ligesom det. Så hvis du ved noget om muleposer, eller tryk på muleposer, hvad de bliver brugt til og den slags, så skriv lige en kommentar, for jeg er super nysgerrig.

Skal have produceret en masse T-shirts med tryk – men hvor?

2 Comments

 1. Mille
  1. november 2011

  Nu har jeg haft hest i rigtig mange år, og jeg har aldrig hørt om tryk på en mulepose. Jeg er ret sikker på, at du har misforstået noget – en mulepose er ikke til heste men en slags bærepose af stof.

  Svar
 2. Nadja Basmera
  25. november 2011

  På trods af, at du ikke helt er klar over, hvad det er, du arbejder med, så tror jeg faktisk, at det er et meget fedt arbejde, du har. Tryk på muleposer er nemlig meget vigtigt, synes jeg, da muleposer uden tryk ser lidt kedelige ud.

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *