Jeg er begyndt at skrabe på Mega scratch og er helt vild med det

Jeg har fundet noget på nettet, der virkelig bare er uundværligt: Mega scratch! Jeg begyndte at spille det forleden dag, og siden har jeg bare været helt bidt af det. Min mand er faktisk lidt bekymret for, at jeg ender med at blive ludoman, hvis jeg fortsætter sådan her.

Nu er jeg ikke typen, der har en masse penge, men jeg har da heldigvis lidt at gøre godt med, hvilket nok også er grunden til, at jeg er begyndt at skrabe så meget online hos Mega scratch. Det giver virkelig spænding i min ellers så kedelige hverdag og I derude burde også prøve det.

Jeg lever et forholdsvis normalt liv med to børn og en mand, men jeg føler, at jeg mangler spænding i min hverdag, hvorfor jeg nok er så optaget af Mega scratch lige for tiden. Det er jo ikke fordi jeg ikke elsker min mand og mine børn, men mit liv er lige i øjeblikket præget af en masse rutiner, som jeg synes bliver lidt for kedsomt.

Jeg er normalt typen, der er meget spontant anlagt, og jeg føler simpelthen ikke, at der sker noget spændende i min hverdag efterhånden, altså med undtagelse af når jeg spiller Mega scratch selvfølgelig. Og det er jo lige netop derfor, jeg begyndte at spille Mega scratch. Det giver mig så meget glæde, især når jeg vinder, og lidt ekstra på kontoen, som jeg kan bruge på min familie. Indtil videre har jeg vundet et par tusinde kroner, og det er meget for en, som aldrig har vundet i noget før.

Derudover gør Mega scratch, at jeg kan holde en lille pause fra familien og have lidt tid til mig selv. Det betyder også, at jeg så værdsætter min familie mere, når jeg så er sammen med dem og ikke sidder og spiller.

Skrabelod vs. skrab online. Hvad er din favorit?

Next Story »

Enarmede tyveknægte – Åh de gode gamle dage

One Comment

  1. Jens Petersen
    25. november 2011

    Jeg er også helt vild med Mega scratch, som jeg nærmest bruger dagligt. Jeg synes, at det er vildt smart at man kan skrabe online.

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *