smertefri behandling

Tandlægen i Hellerup garanterer smertefri tandbehandling

For mange er besøget hos tandlægen en ubehagelig og skrækslagen oplevelse, som de helst ville være helt foruden. Frygten stammer ofte fra en smertefuld oplevelse hos en tidligere tandlæge, som har sat sine uforglemmelige spor i vedkommende.

Uheldigvis har tandlægeskræk en tendens til at holde patienter væk fra deres nødvendige tjek, hvorfor mange går rundt med unødvendige tandsmerter.

Smertefri tandbehandling

Hos tandlægen i Hellerup er de overbeviste om, at besøget hos tandlægen bør være smertefrit, både under og efter behandlingen. Derfor er man som patient altid i trygge hænder hos tandlægen i Hellerup, uanset hvilket behandling, man skal have lavet.

Tandlægen i Hellerup holder sig altid opdateret på den nyeste teknologi inden for tandlægebranchen, så de kan give deres patienter den bedste, mest skånsomme og smertefrie tandbehandling.

Tandlægen i Hellerup anvender laserteknologi

Der kommer løbende nye og forbedrede tandbehandlingsmetoder, hvorfor tandlægen i Hellerup løbende holder sig opdateret for at garantere den bedste tandbehandling. På nuværende tidspunkt opfattes laserteknologi som den det mest innovative inden for feltet.

Derfor indgår alle medarbejdere hos tandlægen i Hellerup jævnligt i kurser, hvor de har opnået høje faglige kompetencer i henhold til at besidde og anvende teknologien på bedst mulige måde.

Hovedformålet med laseren er at sikre alle patienter en smertefri behandling.

Smertefrie paradentosebehandling hos tandlægen i Hellerup

Hos tandlægen i Hellerup anvender de laserteknologi til at garantere en smertefri paradentosebehandling.

Paradentose er en kronisk betændelsestilstand, som opstår i tandkødet omkring tanden, hvilket får kæben til at trække sig tilbage. Paradentose er en langsomt fremadskridende tilstand, hvor en effektiv paradentosebehandling er nødvendig for at kunne stoppe en potentiel videreudvikling.

Normalt er blødning under og efter en paradentosebehandling standarden, som patienter er velkendte med. Men med den nye laserteknologi er det muligt at udføre en paradentosebehandling i det paradentoseramte tandkød uden smerter, og i nogle tilfælde uden bedøvelse.

Hos tandlægen i Hellerup er de uddannede til at mestre laserteknologien til punkt og prikke. Derfor er alle patienter hos tandlægen i Hellerup garanteret en smertefri behandling.

Tandblegning i Hellerup – gå sommeren i møde med hvide tænder

Next Story »

Tandregulering som voksen: Sådan foregår det

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *