rengøring

Renice ApS leverer pletfri rengøring i Nordsjælland

For de fleste af os er rengøring en selvfølge, når vi skal have gæster på besøg, male væggene eller noget andet begivenhedsrigt sker. Men, hvad med i hverdagen?

Med lange og trættende arbejdsdage er det normalt ikke rengøringen derhjemme, som lyder mest tiltrækkende. Derfor formår mange enten at udskyde rengøringen eller kun lige tage de værste overflader, så de ser lidt pænere ud. Desværre bliver hjørner og kroge ofte glemt i processen, hvorfor mængden af støv og snavs bliver større og til sidst påvirker indeklimaet negativt.

Opnå effektiv rengøring uden at gå på kompromis med økonomien

Rengøring i hjemmet og på arbejdspladsen er ikke noget, man skal gå på kompromis med, da det kan føre til helbredsmæssige konsekvenser på længere sigt. Derfor går mange ofte den professionelle vej, ved at hyre et rengøringsfirma, som ugentligt eller månedligt gør det ønskede områder fuldstændigt rent.

Nu tænker ud nok, at det lyder som en dyr løsning, men det er det heldigvis ikke. Rengøringsservice kan altid tilpasses til netop tid behov. Så, hvis du kun er interesseret i at få boligen eller kontoret rent én gang om måneden, eller én gang om ugen, så tilpasses prisen selvfølgelig derefter.

Rengøring i Nordsjælland

Renice ApS tilbyder rengøring i Nordsjælland til alle former for private og virksomheder. Hos Renice ApS fokuserer rengøringsservicen på at stemme overens med kundens behov og forventninger. Således stræber Renice ApS efter at fremstå som en stabil, loyal og kvalitets- og servicebevidst rengøringsservice.

Grundet virksomhedens diverse serviceområder er personalet også vant til forskellige rengøringsopgaver. Det betyder, at ingen rengøringsopgave er for stor eller besværlig.

Rengøringsservice til privat og erhverv 

Vores hjem er vores allerhelligste sted, hvor vi slapper af og samler energi til at møde dagen forude. Derfor er det vigtigt at føle sig tilpas, når fremmede kommer ind og rengører bag møblerne, på badeværelset og i soveværelset. Renice ApS har mere end 10 års erfaring med privatrengøring. Derfor er du altid garanteret em god og respektfuld kontakt med rengøringsassistenterne. Al personale er nøje udvalgt og uddannet, så du kan føle sig tryg, når de udfører rengøringsservicen i dit hjem.

Derfor kan du ubekymret overlade dit hjem til Renice ApS og se frem til at komme hjem til et rent og sundt hjem.

Ligesom i det private hjem, er et godt indeklima alfa og omega for et godt og sundt helbred. Derfor anbefales det altid at hyre erhvervsrengøring, så kollegaerne på kontoret ikke bliver udsat for et unødvendigt dårligt indeklima.

Renice ApS er et team af topprofessionelle og veluddannede rengøringsfolk, som er eksperter inden for erhvervsrengøring og sætter en ære i god og effektiv rengøring.

Alle rengøringsassistenter har de nødvendige redskaber til at komme rundt i alle hjørner og kroge, kontoret forbliver et motiveret, frisk og behageligt lokale at befinde sig i flere timer om dagen.

God erhvervsrengøring i København skaber kunder

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *