knækhus

Knækhuset er din vej til utraditionelle løsninger

Alterna Huse er førende inden for opførelse af knækhuse og andre typehuse i Sønderjylland. Siden 1979 har byggefirmaet står for at bygge kvalitetssikre hjem til den danske familie, hvor der er fokus på individuelle ønsker og sønderjyske værdier.

Specielt knækhuset har indtaget positionen som det foretrukne valg, når der skal bygges et nyt familiehus.

Knækhuset åbner op for en verden af muligheder

Har du længe gået med drømmen om at bygge dit helt eget hus? Så er du sikkert faldet over udtrykket “typehus”. Termet skræmmer mange fra at bygge, da det har ry for at være en masseproduceret varme uden plads til personlige præg. Men, det er langt fra sandheden.

Under kategorien “typehus” finder du vinkelhuset, h-huset, længehuset og knækhuset. De første tre er de fleste af os bekendte med, men knækhuset er det nyeste skud på stammen for nybyggeri. Knækhuset er det rette valg for dig, der søger det “skæve” og anderledes.

Boligens 45 graders vinkel åbner op for en masse indretningsmuligheder med dets stumme og spidse vinkler, som er med til at danne hyggelige kroge rundt omkring i boligen.

Alterna Huse tilbyder forskellige plantegninger for typehuset, der starter fra 152 kvm. Dette sætter dog ikke en stopper for individuelle løsninger og behov.

Hos Alterna Huse er det vigtigst, at du føler dig hjemme i dit nye knækhus!

Er du vidende nok, når det kommer til forsikringer?

Next Story »

Spørgsmål og svar: 5 ting du skal vide om ejerskifteforsikringer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *