frisk luft

Hammer Electronic: Din leverandør af alarmsystemer og måleinstrumenter

Hammer Electronic blev først etableret som et handelsfirma for mere end 30 år siden, hvor dens primære funktion var at levere måleinstrumenter fra producenter i udlandet.

Siden da er virksomhedens sortiment blevet udvidet med diverse transducere. I dag fremstiller Hammer Electronic alarmsystemer og display, som er væsentlige for kølebranchen. Derudover forhandler virksomheden diverse måleinstrumenter til måling af temperatur og fugtighed samt instrumenter til måling af CO2.

Temperaturmåler

Med en temperaturmåler er det muligt at holde øje med temperaturen i rummet, så indeklimaet altid opretholder et sundt niveau af CO2. En temperaturmåler er til gavn både i det private- og professionelle miljø, da det giver et indblik i indeklimaet. Hos Hammer Electronic er det muligt at finde den rette temperaturmåler til ethvert behov. Sortimentet dækker alt fra simple behov til mere avancerede.

Temperatur logger

I forlængelse af temperaturmålere fører Hammer Electronic også et bredt udvalg af temperatur loggere, der er i stand til at overvåge temperaturer, og derefter sende målingerne videre via WiFi, iCloud eller BlueTooth. Således er det ikke nødvendigt at opholde sig på målingsstedet.

CO2 alarm

En væsentlig del af Hammer Electronics sortiment gælder CO2 alarmer. CO2 alarmer anvendes i højere grad til at kontrollere niveauet af Co2 i et lokale. Således kan den bruges i både professionelle- og private situationer.

Et højt niveau af CO2 ligger ofte til grund for sundhedsmæssige problemer, som hovedpine og træthed. Høje niveauer af CO2 rammer alle forskelligt. Derfor er det vigtigt at sørge for, at hjemmet, kontoret eller klasseværelset ofte bliver luftet ud, så indeklimaet kan opretholde sit sunde indeklima.

Indeklima måler

Et sundt indeklima er vigtigt for alle menneskers velbefindende. Derfor består Hammer Electronics sortiment af diverse indeklima målere til både private- og professionelle forhold. Co2 måling er essentiel i måling af indeklimakvaliteten. Hos Hammer Electronic er det muligt at finde alt lige fra simple USB nøgler til måling af luftkvaliteten, til mere avancerede indeklimamålere, der viser hvilken temperatur, der giver mulighed for skimmelsvamp, f.eks. i forbindelse med en vandskade.

Foto scanning har gjort min farmors plejehjem helt moderne

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *