office

NorthCapital Holding ApS: Et investeringsselskab med global vidde

NorthCapital Holding ApS blev etableret i 2015, hvor investeringsselskabets fokus har været på udvinding og salg af ædelsten fra egen mine i Brasilien.

Grundet stor udvinding fra selskabets aktiviteter i Brasilien, har NorthCapital Holding ApS opnået en betydelig position som væsentlige investor og markedsleder inden for feltet i Brasilien.

Fokusområder

Som følge af selskabets primære funktion som investor i ædelstenssektoren består NorthCapital Holding ApS’ hovedforretning af minedrift i Brasilien. Her har selskabet erhvervet sine egne miner, hvor der forekommer naturlige forekomster af smaragder og Alexandrites.

Således producerer NorthCapital Holding ApS’ nogle af verdens mest eftertragtede ædelsten i hele verden.

I forbindelse med selskabets aktiviteter i Brasilien har NorthCapital Holding ApS etableret et samarbejde med forskellige institutter, herunder University og Fortaleza og i den forbindelse skabt et joint venture med den brasilianske virksomhed Polymar med henblik på udvikling og markedsføring af Herpes medicin.

Fremtidige ambitioner

Trods selskabets fremgang inden for ædelstenssektoren, stræber NorthCapital Holding ApS efter at udvide dets aktiviteter på tværs af industrier, markeder og geografiske områder.

Hertil tog investeringsselskabet dets første skridt ind i den industrielle sektor ved opkøb af en tysk industrigruppe. Følgeligt søger NorthCapital Holding ApS at ekspandere industri divisionen med målet om at bygge en solid og væsentligt industriel holding-gruppe i Europa.

Tyske rødder

Selvom selskabet på nuværende tidspunkt holder til i København, så startede drømmen i Tyskland, hvor grundlæggeren Werner Schmidt valgte at investere egen formue i udviklingen og opstarten af NorthCapital Holding ApS.

Selskabet blev flyttet til Danmark grundet mere favorable vilkår. Dog befinder selskabets samling af ædelsten stadigvæk i Berlin, hvor NorthCapital Holding ApS’ stifter også holder til.

Strikning med bomuldsgarn og Mohairgarn

Next Story »

Københavns Låsesmed på Frederiksberg står klar alle tider på døgnet

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *