white teeth

Tandblegning i Hellerup – gå sommeren i møde med hvide tænder

Det er ikke unormalt at ens tænder ikke har et blændende hvidt skær og står snurre lige. De fleste af os har accepteret, at vores forbrug af kaffe og sodavand har en dårligt effekt på vores mundværktøjs kosmetiske udseende. Men er du også træt af at føle, at du skal skjule din mund, hver gang du smiler? Så er du ikke den eneste?

I Danmark er tandblegning blevet en populær trend, som ikke kun appellerer til overklassen, men hele skalaen. Det betyder, at der nu er muligt at opnå de flotte hvide tænder, som man altid har drømt om.

Hvordan bleger man tænder?

Hvis du googler “tandblegning“, vil du få vist et utal af “gør-det-selv tandblegning”, som inkluderer alt fra at børste tænder med kartoffelmel og citronsaft. Jeg siger ikke, at det ikke virker, men det er nok ikke den mest optimale fremgangsmåde, hvis du ønsker et effektivt og langtidsholdbart resultat.

Hvis du ønsker at få bleget dine tænder, så er den mest sikre og mest effektive løsning at opsøge din tandlæge.

Tandklinikken i Hellerup er eksperter inden for tandblegning

Med flere års erfaring er tandklinikken i Hellerup eksperter inden for tandblegning, så du altid er sikret en sikker og effektiv behandling. Ved at benytte Zoom-blegning opnås en skånsom behandling uden at gå på kompromis med resultatet.

Tegnblegning er effektiv og smertefrit og sørger for at fjerne misfarvninger og pletter på tænderne. Det efterlader dig med et hvidt smil, du stolt kan vise frem.

Selve tandblegningen foregår på klinikken i Hellerup og tager ca. 120 minutter.

3 tips til at undgå misfarvede tænder

Selvom en tandblegning er den mest optimale behandlingsmåde, så er der selvfølgelig skridt, du kan tage for at undgå unødvendig misfarvninger på dine tænder:

  1. Regelmæssig tandrensninger, hvor tandsættet bliver afpudset.
  2. Undgå større mængder af mad, som giver misfarvninger: kaffe, sodavand osv.
  3. Tandbørstning med tandtråd minimum 2 gange dagligt.

Selvom, du tager tipsene i brug, så giver de langt fra den samme effekt som tandblegning. Er du interesseret i at høre mere?

 

Tandlægevagt giver råd til behandling og forebyggelse

Next Story »

Tandlægen i Hellerup garanterer smertefri tandbehandling

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *