heating stove

Opnå en mere effektiv og ren brænding med træpiller

I forlængelse af fyringsoliens begrænsede levetid som lovlig brændsel i Danmark er du sikkert allerede begyndt at overveje dine alternativer til brændsel. Skal du skifte fyret ud til et brændefyr? Måske overgå til fjernvarme eller installere en varmepumpe?  Hvis du også syntes, at det er lidt hyggeligere med et fyr i hjemmet, men gerne vil undgå at sprede unødvendige mængder af CO2 og andre farlige giftgasser, så burde du overveje at skrifte til et pillefyr.

Naturlig brænding med træpiller

Absolut Træpiller er udbyder af træpiller med de højeste produkt og produktions certificeringer. Det vil sige, at de altid bliver grundigt kontrolleret fra start til slut for at sikre alle kunder den bedste kvalitet.

I udvalget af alternativ brændsel ligger træpiller i toppen med dets lave askeudvikling, som bidrager til den bedste fyringskomfort, som et resultat af den lave asketømning og rensning af fyret, som reduceres til et minimum.

Den lave akseudvikling medvirker også til en bedre fyringsøkonomi. Udover et lavt askeindhold, har træpiller også en meget høj brændværdi, da alle træpillerne er produceret af rent træ.

German Pellets fra Absolut Træpiller

Når du skal vælge, hvilken producents træpiller du ønsker at fyre med, anbefaler Absolut Træpiller German Pellets. German Pellets er blandt de absolut bedste træpilleproducenter. Al fremstilling foregår i Tyskland, hvor de er underlagt strenge og høje krav med hensyn til kvalitet og proces. Derfor er German Pellets et optimalt valg, hvis man ønsker at udnytte de mange fordele, som træpiller bidrager med.

German Pellets er fremstillet af sammenpresset savsmuld, hvorfor udledningen af giftige stoffer mindsket kraftigt. Derudover har German Pellets en betydelig brændværdi, hvorfor varmekilden kan medvirke til signifikante besparelser på varmeregningen.

Er du glad for at sidde foran pejsen?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *