weight loss

Gå fremtiden positivt i møde med Gastriball

Sommeren kommer tættere og tættere på, hvilket giver anledning til solbadning, dejlige gåture udenfor, badning og sommerlet tøj. Det lyder jo rigtig dejligt, men for mange er det er det ikke en positiv tid – det er nærmere en sæson, der giver anledning til problemer og udfordringer.

Er du overvægtig, og har du længe gået med et ønske om at tabe dig, så du kan føle dig tilpas i dit tøj – og endnu vigtige din krop? Velkommen til klubben…

Det er ikke fordi, maven skal være helt flad eller lårene ikke må røre hinanden, men når det kommer til ens sundhed, så handler det om at være proaktiv og effektiv. Mange danskere har svært ved at smide den ekstra vægt. Trods utallige slankekure og mærkelige diæter, er det bare ikke lykkedes, og hver gang føles det som en fiasko.

Ban vejen med en maveballon

Har du givet op på at følge diverse træningsplaner og diæter, som findes i sladderbladene? Men er du alligevel ikke villig til at ligge dig under kniven? Hos Gastriball tilbyder de et ikke kirurgisk alternativ, så du kan føle dig tilpas i din krop.

Ballon i maven

Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Med en maveballon kan du nemmere opnå din drømmevægt uden at leve af blomkål, vand og luft.

Helt konkret går proceduren ud på at placere en ballon i din mavesæk, som optager meget af den plads, du normalt ville fylde med mad. På den måde føler du dig hurtigere mæt, hvorfor din kalorieindtag falder.

Hvornår er man kvalificeret til proceduren?

En maveballon er ikke en løsning for alle. Derfor kræver det et BMI på over 27, da dette anses som overvægtig. Er du i tvivl om din BMI? Så kan du udregne det her!

 

 

Peter Brincker viser en øjenoperation er – Se videoen

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *