Skrabelod vs. skrab online. Hvad er din favorit?

Har du nogensinde prøvet at have ludomani? Altså den milde form, hvor man godt kan fungere uden, men ofte gerne vil spille, når man keder sig, lidt ligesom når en narkoman begynder at klø. Jeg har det lidt på den måde, hvor jeg bare må have et skrabelod eller sidde på kontoret, og pludselig få lyst til lave noget skrab online.

Det har umiddelbart ikke ødelagt noget for mig på noget tidspunkt i mit liv, hvilket er hvorfor jeg ikke vil gå så langt til at kalde det ludomani. Jeg har et stærk lyst til at spille, som måske overgår mange andres.

Den anden dag købte jeg et skrabelod, fordi jeg havde lyst, og så vandt jeg heldigvis 200 kroner. Det er det, der får mig til at blive ved med at skrabe.

Senest er jeg begyndt med skrab online. Det er rigtig smart, hvis man ikke kommer forbi en forhandler af skrabelod. Jeg sidder ofte og lige tager en hurtig skraber, når jeg har en pause på mit kontor. Det tager jo ikke så lang tid. Men nemheden gør det til gengæld også lidt dyrere, at praktisere. Skrab online er ideelt for alle, der kan lide at skrabe og vil have nem adgang.

Online skrabespil er en ny dille

Next Story »

Jeg er begyndt at skrabe på Mega scratch og er helt vild med det

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *