Army bælter kunne godt gå hen og blive en national trend

Så sad man da lige og så ugens daglige dosis af X-faktor, programmet hvor at talent bliver suppleret med mechandise uden at de fleste bemærker det, men i denne omgang så jeg rent faktisk det fedeste army bælte udfolde sig live. Army bælter er ellers ikke noget jeg før hen har studeret nærmere, det ligger jo næsten i ordet at det er en army ting, eller måske har jeg taget fejl? Uanset hvad, så havde en af deltagerne et rigtig fedt army bælte på og nu er jeg på jagt efter noget tilsvarende ude i byen, efter at have været hoppet med på vognen.

Army bælter er ikke umiddelbart noget der er let at finde, eller det er i hvert tilfælde ikke noget jeg har kunne opstøve i de normale butikker, men langt om længe fandt jeg bæltet i en online tøj og tilbehør butik. Det var faktisk ret overraskende hvor stor et udvalg de havde i shoppen, måske fordi den er online og derfor kan have et lidt bredere sortiment, der bestilles hjem fra udlandet, ud fra antal af ordre.

Når men, nu har jeg så fået det famøse bælte i hus, men det har resulteret i en mindre jagt på army bælter, sådan generelt og trenden har nu også spredt sig til min veninde Louise, der rent faktisk aldrig før har haft interesse i de her lidt anderledes bælte accessories, men som er hoppet med på vognen, efter at have set den samme trend. Det kan godt være at det er en kort trend, men hvem havde regnet med at X-faktor også var et trend mekka, for nye accessories producenter.

Jeg har bestilt to halsrør til mig selv – glæder mig til at modtage dem

Next Story »

Hvis frisør i Tårnby ikke har tid så har frisør i Dragør

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *