Narkose tandbehandling – kan man virkelig det, og er det sikkert?

Jeg har, har altid haft og vil med sikkerhed altid have, tandlægeskræk. Vel og mærket ikke bare tandlægeskræk i almindelig forstand, hvor at det bare er virkelig ubehageligt at gå til tandlægen. Nej, jeg er vitterligt ikke i stand til at gå til tandlægen, og har derfor ikke gjort det i rigtig mange år, hvilket naturligvis har haft sine konsekvenser. Men nu på det altså være og jeg tænker at narkose tandbehandling måske kan være en mulighed.

Nu skal det nævnes at jeg altså ved et og andet om narkose. Det er ganske vidst meget sjældent, men inden for hospitalsverdenen putter man altså ikke bare folk i narkose, med mindre at der er brug for det, og når man gør, så er der altså strenge krav og sikkerhedsforanstaltninger som skal overholdes. Narkose tandbehandling er nok smart, men jeg kan altså ikke forstille mig at tandlægen kan stille op med et narkose team, som man normalt gør det på et hospital.

Derfor er jeg fristet til at konkludere, at narkose tandbehandling ikke handler om narkose, som vi kender det. Men hvordan hænger det så sammen? Jeg håber virkelig at der er nogen der har svar.

Porcelænsfacader og tandlægeskræk

Next Story »

Skal jeg have et implantat eller hvad er alternativerne?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *