Skal jeg have et implantat eller hvad er alternativerne?

Jeg er meget forvirret. Jeg har en tand som tandlægen siger skal rives ud, og selv om det naturligvis er ærgerligt, så er det jo noget der sker. Nu har jeg jo imidlertid ikke den store lyst til, at rende rundt og ligne en eller anden brite, med en manglende fortand, så jeg har naturligvis spurgt tandlægen hvad der kan gøres. Og det er her de begynder at blive kompliceret, for der er tilsyneladende slet ikke grænser for hvad man kan gøre, et er faktisk kun pengepungen der sætter grænser, men hver gang at jeg spørger tandlægen hvilken behandling der er den rette for mig, slår hun det bare hen og mumler noget om, at det kan hun da ikke tage stilling til. Jeg vil jo egentlig gerne have et implantat, tror jeg, men når jeg ikke kender alternativerne…

Jeg mener det noget af en udgift, trods alt, med sådan et implantat. Så hvad er alternativerne egentlig? Hvad er fordelene og ulemperne ved de forskellige og så videre?

Så er der jo også spørgsmålet om bivirkninger og sådan noget, hvis jeg vælger et implantat, for det er jo, set ud fra en tand perspektiv, et større indgreb. Hvad nu hvis der går infektion i det eller noget i den retning?

Narkose tandbehandling – kan man virkelig det, og er det sikkert?

Next Story »

Brobehandling og hybridproteser – Hvad skal jeg vælge?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *