Smukke retro-havemøbler til min veninde Signes kommende café

Min veninde Signe er i gang med at åbne sin egen café, og jeg får lov til at være med, når hun skal ud at finde nye ting til caféen. I går var vi ude at kigge på retro-havemøbler til caféen, og endelig kan man se, at caféen begynder at tage form.

Det har altid været Signes drøm at åbne sin egen café. Jeg kan også huske, at hun elskede at lege restaurant, da vi var mindre. Hun har altid været glad for at lave mad, og hun har ofte fantaseret om mulige menuer for sin kommende café. Siden gik hun fra fantasi til eksperimentering med forskellige små retter og sandwiches. Jeg kan godt sige jer, at det var fedt at være ven på det tidspunkt, da hun i tide og utide ville ringe for at høre, om jeg havde tid til at kommer forbi og prøvesmage en ny slags sandwich, hun havde lavet.

Det har nu også været rigtig fedt at være med ude at se på retro-havemøbler. Det skal være en slags fortovscafé, så det er naturligvis caféborde og stabelstole, som vi har kigget på. Det var rigtig sjovt at sidde i de forskellige retro-havemøbler og forestille sig, at man var en af Signes kunder. Signe nød det også i fulde drag. Hendesa øjne strålede, mens hun forestillede sig, hvordan folk ville sidde på retro-havemøblerne og sippe caffe latte og nyde en vellavet sandwich på en lun forårsdag.

Efter lang tids overvejelse faldt valget på marguerit retro-havemøbler – små runde borde og fine stabelstole, som både er rigtig fine og gode at sidde i.

Det bliver så spændende, når hun er klar til at åbne sin café. Jeg kan slet ikke vente! Og så regner jeg naturligvis med at få særbehandling, når nu jeg har hjulpet med både prøvesmagning og fundet af de rigtige retro-havemøbler.

Håndværker døgnvagt – Når lokummet brænder

Next Story »

Så har jeg endelig fået det længe ventede Zwilling køkkenudstyr

One Comment

  1. Tanja Larsen
    23. april 2012

    Hvad med indendørs? Hun kan vel ikke have retro-havemøbler indendørs?

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *