Rejser til Malaysia: Min kæreste og jeg har lige købt to rejser

Min kæreste og jeg har lige bestilt to rejser til Malaysia, og jeg glæder mig virkelig meget, til vi skal af sted om nogle måneder. Jeg har aldrig været i Malaysia før, så det bliver spændende.

Min kæreste er den type, der gerne bare vil ligge og slappe af, når han er på ferie, mens jeg hellere vil ud og udforske byen og kulturen osv. Jeg synes, at det er så spændende at komme ud og rejse og opleve noget helt andet, end det man er vant til, og jeg læste et sted, at rejser til Malaysia skulle være utrolig spændende.

Min kæreste kan godt være lidt doven, men han har lovet mig, at vi selvfølgelig skal ud og opleve Malaysia og ikke bare skal ligge og dase hele dagen lang, men lidt afslapning skal der selvfølgelig også være plads til. Vi rejser til Malaysia i August, og vi har derfor ventet med at holde ferie fra vores arbejde.

Min kæreste og jeg skal derfor begge arbejde hele sommeren, og jeg håber derfor ikke, at vejret bliver alt for godt herhjemme i Danmark, men selvom det bliver lidt trist at skulle arbejde, mens alle andre har ferie, så har jeg jo heldigvis noget at se frem til, nemlig at min kæreste og jeg snart rejser til Malaysia!

Vi har bestilt vores rejser til Malaysia gennem Unique Travel, som vi har rejst med et par gange før. Er du interesseret i at rejse til Malaysia eller måske Thailand, så er det helt sikkert dem, du skal have fat i. Vi har i hvert fald altid været super tilfredse med dem, og det tror jeg også, at andre af deres kunder er.

Rejser til Antalya – har du nogle gode råd til en ferie i Tyrkiet?

Next Story »

Min mand og jeg foretrækker en kør selv ferie i USA

One Comment

  1. Annemette Klausen
    17. september 2012

    To rejser til Malaysia? Det er vel den samme rejse som dig og kæresten skal ud på?

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *