privathospital

Privathospital til kosmetiske indgreb

Når der tales om privathospitaler, så tales der ofte om det private svar på de offentlige sygehuse. Men nogle privathospitaler behandler ikke sygedomme osv., men foretager plastikkirurgi og andre kosmetiske indgreb. Ofte vil man skulle betale for at få foretaget kosmetiske indgreb på et privathospital, men i nogle tilfælde, så kan dækker den offentlige sygesikring – f.eks. hvis der er tale om en skade der skaber fysiske gener. Fordelen er, at man ofte vil kunne få hurtigere behandling end man typisk vil kunne få på de offentlige hospitaler.

Disse privathospitaler kan tilbyde eksempelvis brystoperation, hårfjerning, v shape filler og rynkebehandling mm. Overvejer man at få foretaget et kosmetisk indgreb, så er det vigtigt, at man finder et privathospital, som har dygtige medarbejdere der sætter kunden i fokus. Det er især vigtigt, at de besidder den rette ekspertise, da et indgreb er noget man skal kunne leve med resten af sit liv, og det er derfor essentielt at det bliver gjort ordentligt og som aftalt. Man bør derfor tænke længe over, om det er det rigtige at gøre, og man bør være helt sikker på sin beslutning.

Formålet med et kosmetisk indgreb er at forbedre udseendet på patienten, hvilket har oplevet en stigende efterspørgselen det seneste årti. En af grundene til dette, er udbredelsen af operationer, som kendte får foretaget. Derudover har det aldrig været lettere, da nye teknologier gør det muligt at foretage bedre og sikrere operationer. Udover kosmetiske indgreb, så er der også mange privathospitaler, som foretager rekonstruktionskirurgi, hvilket har til formål at fjerne abnormiteter – såsom en medfødt defekt eller tumor. Disse type operationer bliver ofte dækket af den offentlige sygesikring.

Et erfarent privathospital

Et privathospital som laver kosmetiske indgreb er Nygart. De er en af de førende inden for brystkirurgi og udfører omkring 1.000 operationer om året. Derudover har de omkring 3.000 botox behandlinger om året. De tilbyder gratis konsultation, så man kan få professionel rådgivning inden man fortager ændringer på sin krop.

Udover brystkirurgi, så tilbyder de også permanent hårfjerning IPL, botox og laserbehandling. De er et af de mest erfarende privathospitaler med 15 år i branchen, hvilket også har givet dem nogle af de bedste behandlere. De har fem plastikkirurger, der får hjælp af deres professionelle team, som består af sygeplejersker, narkoselæger og administrative medarbejdere. De er registreret af Sundhedsstyrelsen og er blevet akkrediteret af Institut for Kvalitet og Akkreditering, IKAS.

Når du skal vælge frisør i Hillerød

Next Story »

kender I Gastriballs fedmeoperation? Please hjælp mig

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *