Nyd smagen af Indien på indisk restaurant København

Gå på opdagelse i det indiske køkken på indisk restaurant i København

Trænger du til at forkæle smagsløgene, eller ønsker du blot at få nye smagsindtryk? I så fald kan det varmt anbefales, at dykke ned i det indiske køkken, der ikke kun byder på udsøgte og anderledes smagsnuancer men danner rammerne for en hyggelig aften, hvor der er fokus på spændende krydderier, dybe smagsnuancer og mad der sparker systemet i gang med dets styrke, for dem der er glad for stærk mad. Indisk mad er noget der bare SKAL prøves, hvis du er madelsker og nyder at gå på opdagelse i eksotiske retter og ingredienser.

Kashmir er en indisk restaurant i København

På Kashmirs restauranter har det skabt de perfekte rammer, der tillader at deres gæster får en autentisk oplevelse, som tager dem med på en tur rundt i det indiske køkken på deres indiske restaurant i København. Her har du mulighed for at dykke ned i retter som udsøgte vegetarretter, butter chicken, forskellige variationer af lam i karry og deres delikate kulfi-is og mango lassi.

Udover at være en indisk restaurant i København, så har Kashmir også en takeaway i Køge, hvor du kan bestille deres mange retter.

Kashmir er en indisk restaurant i København med mange års erfaring

Restaurant Kashmir har eksisteret siden 1982 og har mere end 30 års erfaring og er dermed en af de første indiske restauranter i Danmark. Du kan derfor være sikker på et højt niveau med fokus på gode retter tilberedt af et veluddannet køkkenpersonale, der kræser for deres mange gæster, hver dag.

Gå ind på deres hjemmeside og se alle deres retter. Her kan du ligeledes bestille deres mad, bestille bord eller tage kontakt til restauranten, hvis du har brug for mad til arrangementer, konferencer eller blot større middagsselskaber.

Frokost – et af de vigtigste måltider på dagen!

Next Story »

Leder du efter en god firmafrokost i Århus? Se 5 populære her

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *