Anderledes underholdning til konfirmation

Er du gået i gang med at planlægge konfirmation for din søn eller din datter? Har du styr på maden, lokation, gæster, sange, taler og så videre? Har du overvejet at booke underholdning til konfirmation og få den kære konfirmand endnu mere i fokus?

Underholdningen er oftest ikke det første man tænker på, når man skal planlægge en konfirmation – men det er stadig et vigtigt element og kan være med til at gøre dagen helt uforglemmelig, både for konfirmanden, men også for gæsterne.

Traditionelt består underholdning til konfirmation af sange, taler, selskabslege og slideshows. Men underholdningen kan også være professionel underholdning, som for eksempel en tryllekunstner.

Tryllekunstner som underholdning til konfirmation

Med en tryllekunstner til konfirmationen kan du få konfirmanden i fokus og give ham eller hende en helt unik oplevelse. Sunny Cagara er en af Danmarks bedste tryllekunstnere, og han har stor erfaring med at sammensætte shows efter hovedpersonens behov, og er derfor perfekt som underholdning til konfirmation. Med Sunny som et festligt indslag får I og konfirmanden en fænomenal og magisk oplevelse.

I sit show inkluderer han både stand-up, tryl og magi – alt sammen med konfirmanden som omdrejningspunkt. Selv den mest generte konfirmand vil få en god konfirmation fyldt med glæde, magi og underholdning.

Hvis du vil skabe smil, glæde og latter hos gæsterne og konfirmanden er Sunny Cagara et anbefalesværdigt bud på underholdning til konfirmation, som gør festen og dagen til en uforglemmelig oplevelse.

Book et show der får konfirmanden i fokus

Ønsker du at dit barn får en helt uforglemmelig, magisk og underholdende dag, som han eller hun sent vil glemme? Så bør du gå ind og læse mere om Sunny Cagara her og booke ham til at underholde til jeres kommende konfirmation.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *