Vigtigt med 3 gode måltider om dagen

Det er 3 måltider i døgnet, og det er vigtigt at spise sund og nærende morgenmad fordi de giver energi til starten af dagen, det også vigtigt at spise en god frokost, fordi det vigtigt at få energi når man er på arbejde eller i skole. Derudover er det også vigtigt med et godt aftenmåltid. Det vigtigt at spise en sund frokost, fordi hvis man vælger, at spise junkfood på arbejdet eller i skolen, tager det lang tid, at komme sig efter måltidet, og ens energiniveau holder heller ikke i så lang tid.
Der er mange virksomheder i dag, som vælger at benytte en kantineordning eller som har haft samme leverandør af frokost de seneste par år. Medarbejderne er gået hen og blevet trætte af at få det samme mad hverdag, med de samme råvarer. Her kan man så vælge at benytte andre leverandører, som sørger for at det kan blive varieret og sund frokost man får.

Frokost.dk – sund frokost til dig din virksomhed

Frokost.dk har Danmarks største ordning når det gælder sund frokost og frokost generelt. De har et samarbejde med mange restauranter og catering firmaer rundt omkring i landet, og man kan få en sund frokost som også kan blive meget varieret dag til dag. Det vil sige, at hvis du vælger at bestille en frokostordning fra frokost.dk får du en sund og varieret kost, som dine medarbejder kan se frem til, og det kan endda blive højdepunktet på dagen.
Kvaliteten og service niveauet er helt i top hos frokost.dk, hvor man kan få den samme kontaktperson, uanset hvilket køkken man har valgt at få fra. Derudover kan man vælge, at skifte restaurant løbende, så man kan få sund frokost fra stort set alle verdens køkkener.

Next Story »

Virksomheder begynder at åbne igen – har I styr på frokosten?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *