Poppy Rose til min niece – hun skal blive en stilbevidst pige

Da min lille niece fyldte 2 år, skulle jeg ud at købe gave til hende. Her kom jeg til at gå lidt amok i Poppy Rose afdelingen.

Min søster går ikke så frygteligt meget op i sin datters udseende sådan rent tøjmæssigt. “Hun vokser alligevel hurtigt fra det,” plejer hun at sige, og jeg kan da godt se hendes pointe. Det er tosset af bruge en masse penge på dyrt børnetøj, hvis barnet alligevel kun kan have det på i kort tid. I hvert fald, hvis man er den, der hele tiden skal købe det nye tøj. Det skal jeg jo ikke, så derfor kan jeg godt tillade mig at gå amok i lækkert børnetøj som Poppy Rose.
Jeg kan slet ikke stå for den lækre kvalitet og de fine designs. Jeg tænkte også, da jeg stod i butikken, at min søster i virkeligheden ville blive glad for Poppy Rose tøjet – man vil jo have det bedste til sine børn.

Jeg købte de fineste Poppy Rose leggings i økologisk bomuld, en solhat og en taske fra Poppy Rose Liberty kollektionen, som jeg simpelthen ikke kunne stå for.

Min søster blev ganske rigtig virkelig glad for det eksklusive Poppy Rose børnetøj, og det gjorde min niece også. Hun blev især glad for den fine taske, som hun går rundt med konstant.

Det kan godt være, at min søster ikke har råd til eksklusivt børnetøj, men så må jeg gøre, hvad jeg kan for at købe godt tøj til barnet.
Det er også min hemmelige plan at min niece skal vokse op som en stilbevidst pige, som jeg eventuelt vil kunne tage med på hyggelige shoppeture. Det skulle blive vores særlige kvalitetstid, når hun bliver ældre. Jeg glæder mig til at tage hende med ned ad strøget med en cafe latte to-go i den ene hånd og indkøbsposer i den anden.

Kjoler til fest – Mine veninder og jeg køber nu vores kjoler online

Next Story »

Ej Sikke Lej forstår vigtigheden af børnenes leg og bevægelse

2 Comments

 1. Sille Larsen
  12. april 2012

  Jeg synes, det skal være op til moren selv, om barnet skal være stilbevidst eller ej. Selvfølgelig fint, at du har råd til at købe lækkert tøj, så længe din søster er okay med det, men jeg kan sagtens forstå argumentet med, at der ikke er råd til at investere i dyrt tøj, når de skal have nyt tøj så ofte. Jeg er bedøvende ligeglad med udseendet, når jeg køber tøj til mine drenge, og de gange jeg har investeret i Poppy Rose har det været for det økologiske bomuld.

  Svar
 2. Trine Olsen
  24. april 2012

  Jeg er fuldstændig enig med bloggeren. Det er op til os mostre og fastre at sørge for at barnet får flot tøj som Poppy Rose, hvis moren ikke selv har stil nok;)

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *