Større efterspørgsel på parterapi i Hillerød

Desværre er der flere og flere der skal i parterapi i Hillerød. Hvad der starter som en vidunderlig forelskelse, hvor man nærmest ikke kan holde ud at være væk fra hinanden i mere end 5 min, kan pludselig ende som noget af et mareridt.

Heldigvis er det at komme i parterapi i Hillerød eftersignede et af de bedre steder, da jeg har hørt fra flere fra det område at det har været yderst tilfredsstillende. Og der er da næsten ikke nogen service man hellere vil være tilfreds med.

For snart mange år siden kunne jeg selv godt have brugt terapi, men det var før at det blev trendy og jeg anede stort set ikke at det eksisterede, og den generelle opfattelse i min vennekreds var at det udelukkende var for rige folk.

Sådan er det som bekendt ikke i dag, og ifølge en terapeut jeg kender der selv udøver parterapi i Hillerød er det alle type mennesker som nu kommer og får hjælp. Hele spændvidden fra rig til fattig og ung til gammel. Alle overvejer terapi.

Next Story »

Min psykolog i København har givet mig min livsglæde tilbage

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *