Jeg køber nu kun økologisk børnetøj fra Gro børnetøj

Efter min yngste datter er blevet allergiker, er jeg begyndt at gå meget op i, hvad der egentlig er i vores mad, tøj og cremer af unødvendige kemikalier. Heldigvis er hendes allergi ikke så slemt, men jeg er da stadig ked af, at jeg ikke tænkte over, at jeg burde have købt økologisk børnetøj til både hende og min ældste datter lige fra de blev født, så de ikke skulle slås med allergi senere hen. Jeg er blevet ret glad for et mærke, der hedder Gro børnetøj. De har en rigtig fed kollektion især til små piger, synes jeg.

Gro Børnetøj er selvfølgelig økologisk, og det er blandt andet netop derfor, jeg vælger at fremhæve det her. Jeg havde jo nærmest forestillet mig, at økologisk børnetøj ville være lige så gråt og kedeligt, som det var gavnligt for miljøet, men der tog jeg heldigvis fejl, for Gro forstår virkelig at få farverne med.

Begge mine døtre er i hvert fald rigtig glade for det Gro børnetøj, de har fået, og selv om min yngste datter nok vil være allergiker for altid, så tror jeg alligevel at mit valg om at købe økologisk børnetøj har nedsat det markant, og det skal man bestemt ikke kimse af.

Jeg glæder mig mega meget til skiferien, vi skal ha skimasker på!

Next Story »

Den evige diskussion, smykker og læderarmbånd til mænd versus kvinder.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *