Mit allerbedste helsetip: hørfrøolie og Pukka te

Min mor gik meget op i sundhed og helseprodukter, og man må sige, det er smittet af på mig, for jeg er jævnligt kunde i byens helsekostforretning, og jeg går meget op i, at familien skal huske at tage det daglige kosttilskud. Noget af det, jeg altid køber, når jeg er nede i forretningen er hørfrøolie og Pukka te.

Pukka te er noget af det bedste, jeg ved. Det er altid hyggeligt at sidde og drikke en kop sammen med familie eller venner og der findes en masse forskellige varianter, som man umiddelbart ikke kan få ved det brev-te, man kan købe i supermarkedet. Derudover har teen fra Pukka også nogle særlige egenskaber, hver især.

Ideen med at spise hørfrøolie har jeg faktisk fra mine forældre, for det er noget, jeg næsten har spist hele livet, eller i hvert fald siden min mor selv blev introduceret for dette vidundermiddel. Så det har været en del af min daglige kost i rigtig mange år, og det er kun en bonus, at det forebygger rigtig mange sygdomme, der især forekommer hos kvinder.

Så mit bedste helsetip til alle, og måske især til kvinder, er en skefuld hørfrøolie til maden og en kop Pukka te om aftenen, når der skal hygges.

Hvorfor har kroppen brug for at du tager kosttilskud?

Next Story »

Porcelænsfacader og tandlægeskræk

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *