Hvordan foregår det egentlig med patentering på opfindelser?

Kender I det, når man har på fornemmelsen, at man har fået en rigtig god idé? Jeg gør i hvert fald. Og måske ville jeg være en rigtig god opfinder, hvis jeg bare tog mig tiden til det. Desværre er jeg ikke den store håndværker, så jeg måtte nok være nødt til at finde en samarbejdspartner til mine mange ideer, og ja, så skulle jeg selvfølgelig også finde ud af alt det med patentering af alle mine gode ideer.

Jeg kom i øvrigt i den forbindelse til at tænke på, at jeg faktisk ikke aner hvordan man ansøger om at få patentering til sine ideer og opfindelser. Jeg gad godt at vide, om man bare skal beskrive sin idé i detaljer, eller om det er nødvendigt med en prototype, man kan fremstille.

Det er også interessant, om man bare kan få patentering på alt, synes jeg, og om det koster noget betydeligt at få det. Der er jo rigtig mange ting, man skal have styr på, hvis man vil leve af sine opfindelser og søge om patent til dem, og jeg tror, trods alt, man skal have et kæmpe stort iværksætter gen, hvis man skal kunne leve af sine opfindelser.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *