Yndlingskøkkenredskaber er japanske knive og silikone bageforme

Jeg har altid været rigtig glad for at lave mad. Jeg kan tydeligt huske, hvornår interessen kom; det var nemlig, da jeg fik hjemkundskab i skolen. Ellers havde jeg altid troet, at det ikke var sjovt at stå i et køkken. Men min lærer var rigtig god til at lære fra sig, og lige siden har det været en stor hobby for mig. Noget af det køkkenudstyr, jeg har været allergladest for, er faktisk silikone bageforme, og her på det sidste er jeg begyndt at gå mere og mere op i japansk madlavning, og har netop anskaffet mig de fedeste japanske knive til en rigtig god pris.

Japanske knive er faktisk ikke kun til japansk madlavning. De har, synes jeg, en rigtig god form og det gør det lettere at holde på dem, når man skal hakke eller skære ting. Jeg er i hvert fald rigtig glad for mine knive, som jeg i øvrigt bruger stort set hver eneste dag, når jeg skal lave mad.

Med hensyn til silikone bageforme, er det bare rigtig smart. De er ekstremt nemme at rengøre, og så er det nemt at få tingene ud af formen i forhold til de almindelig bageforme, hvor man skal være helt sikker på, at man har smurt formen godt nok, inden man sætter kagen i ovnen.

Gammelt nyt: Salt er skadeligt for blodomløbet

Next Story »

Jeg vil have de bedste gryder og pander og mandolinjern

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *