Sommerfest i København skal arrangeres af eventfirma.

Jeg glæder mig totalt meget til juni. For det første på grund af sommeren, men bestemt også fordi der er sommerfest i København og det er årets fest hos os i mit firma. Mange mener det er julefrokosten eller at begge er lige gode, måske med overvægt til julefrokosten. Jeg mener dog klart at det er sommerfesten, som i år arrangeres af et eventfirma i København, som er bedst.

Når et eventfirma i København arrangerer sommerfest i København er det med god mulighed for at det hele, inklusiv taget, bliver løftet en tand højere og måske fremstår en smule mere professionelt end da vi for 5 år siden holdte sommerfest i personalechefens baghave med nettobajere og hjemmelavet smørrebrød. Måske kan maden endda nå helt nye højder.

Sidst vi havde sommerfest i København var det også med de helt store kanoner rullet ud, dog var det ikke med det samme eventfirma i København, men det gør nu heller ikke noget når man tænker på at det altid er godt at have noget nyt eftersom det næsten er de samme mennesker der er med hvert år. Jeg glæder mig i hvert fald som et lille barn. Mine yndlings stunder med kolleger er de afslappede.

Glæder mig ubeskriveligt til vores firmajulefrokost 2011

Next Story »

Så starter Cannes Festivalen 2011!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *