Min nye flotte 500 skal da have tonede ruder til bil

Som overskriften måske antyder, så er jeg den lykkelige ejer af en splinterny Fiat 500, altså en af de helt seje med soltag og det hele. Jeg er simpelthen så glad for den. Den er alt hvad jeg nogensinde havde drømt om og mere til, og er bestemt alle pengene værd, omend den var temmelig dyr. Men det slutter jo ikke der, for naturligvis skal jeg også have tonede ruder. Men hvor går man hen og køber tonede ruder til bil?

Jeg spurgte først min faste mekaniker, og han sagde at jeg var nød til at tale med fabrikken, for der er ikke tale om standard ruder. Nå ja, hvad ved jeg om det, men jeg kender deres priser, så nej tak. Så søgte jeg lidt på nettet efter tonede ruder til bil, men fandt ikke rigtig noget som passede til min nye solgule bimmer.

Så jeg fandt altså ikke nogen tonede ruder til bil, men jeg fandt til gengæld noget andet, nemlig solfilm. Jeg har aldrig hørt om det før, men det er mange på nettet som påstår at det virker rigtig godt, og så er det jo vildt billigt. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal tænke. Måske skal det bare prøves.

Tonede ruder med garanti – Kan det virkelig passe?

Next Story »

Hyring af flytteforretning eller leje af flyttebil – Et svært valg

One Comment

  1. Anders Sørensen
    23. december 2011

    Det er da underligt, at du ikke har formået at finde noget om tonede ruder til bil, men godt at du fandt noget solfilm i stedet for. Jeg har det selv på min bilruder, og det er utroligt billigt, og så ligner det faktisk tonede ruder på en prik.

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *