Hyring af flytteforretning eller leje af flyttebil – Et svært valg

Som man måske har regnet ud, så står jeg og skal til at flytte om ikke så længe. Alt er sådan set i den skønneste orden, det nye sted er klar til indflytning og det gamle sted er pakket ned og næsten klar. Men jeg skal jo have flyttet alle mine ting, hvilket ikke er så lidt endda, og så er det at jeg er i tvivl om på hvilken måde det gøre bedst. Skal jeg hyre et flyttefirma eller prøve at se om jeg kan leje en flyttebil?

Min kære gamle fader kan nemlig købe hvad som helst, også en kæmpestor flyttebil, men han er jo gået på pension for lang tid siden, så han har ikke længere adgang til den slags materiel. Jeg tænker at det måske er muligt at leje sådan en stor bil, men hvor går man hen og kan det overhovedet betale sig?

Er det måske i virkeligheden bedre bare at hyre en flytteforretning? Eller skal jeg prøve at se om jeg kan skaffe en flyttebil? Jeg er meget i tvivl, hvorfor jeg også skriver her, bare i tilfælde af at nogen måske kan give mig et godt råd eller to med på vejen, men jeg finder jo nok ud af det.

Min nye flotte 500 skal da have tonede ruder til bil

Next Story »

Billigt flyttefirma – De bedste flyttefirmaer er online

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *