På romantisk ferie i Italien med billeje i Firenze

Som en replik i en kendt dansk film lyder: Man skal tage sin kvinde til Firenze, og heldigvis havde min kæreste hørt efter, for han overraskede mig en dag i sidste måned og fortalte, han havde bestilt flybillet, hotelværelse og billeje i Firenze, og at vi skulle af sted dagen efter.

Vi fløj direkte til Italien fra Kastrup lufthavn, og min kæreste havde bestilt billeje i Firenze, så vi kunne køre direkte til vores hotelværelse fra lufthavnen af, så vi slap for stress med at skulle finde en taxa eller en bus, der kunne køre os derhen. Bilen havde gps, så det var ren luksus, at vi nærmest blev guidet hen til vores hotel, der lå ca. en times kørsel væk fra lufthavnen.

Med vores billeje i Firenze havde vi uden tvivl den bedste transportmulighed på vores ferie. Firenze er en rigtig skøn og spændende by, og det kræver helt sikkert, at man har en bil til rådighed, hvis man vil nå at opleve byen ordentligt, hvis man kun er der i et par uger.

Min kæreste og jeg havde bestilt billeje i Firenze i de to fulde to uger, vi var dernede, og på grund af det, nåede vi heldigvis at opleve en masse ting dernede.

Vi sparede meget tid ved at bestille billeje i Milano

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *