Mascot fleecejakker

Jeg kunne godt tænke mig at spørge jer om, hvor mange af jer der går med fleecejakker? Jeg er nemlig af den opfattelse, at fleecejakkerne længe har været umoderne, men at de nu er begyndt at komme på moden igen – dog med et mere sporty look end nogensinde før, fx fra producenter som Mascot – har jeg ret i det?

Jeg synes nemlig, at jeg hele tiden render ind i folk, der lige har taget en fleecejakke hen over sig, hvis de fx lige skulle ud og handle hurtigt eller i det hele taget bare foretage sig noget andet udendørs, og fleecejakken er jo faktisk en genial beklædningsgenstand – især taget det danske vejr i betragtning, fordi fleecejakken både kan bruges i kulde og varme. Tyder det på, at det bliver en gråvejrsdag, når man skal af sted om morgenen, er det ideelt at tage en af sine fleecejakker på, da de som sagt kan bruges i al slags vejr.

Jeg har i øvrigt langt mærke til, at flere og flere er begyndt at købe “rigtige” fleecejakker fra fx Mascot, der primært producerer arbejdstøj, og det kan meget vel være en indikation af, at fleecejakken skal være af en god kvalitet, men også samtidig se bare en lille smule moderigtig ud for gæt engang. Det er ikke kun mænd, der går med fleecejakker. Kvinder er også i stor stil begyndt på det, og de foretrækker det her sporty look, som en Mascot jakke kan give.

Det er naturligvis ikke kun Mascot, der producerer fleecejakker. Fristads Kansas har også bemærket sig på dette marked, og der findes i det hele taget rigtig mange forskellige producenter. Mulighederne er i dag mange, så man har rig mulighed for at finde et design, som man godt kan lide.

mascot fleecejakker

Find dine nye kjoler på nettet – vi har festkjoler og meget andet

Next Story »

Arbejdstøj fra Fristads Kansas til private og erhverv

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *