Med et rejseafrejningssystem er rejseudgifterne overskuelige

På en skal fra 1 til 10 så er jeg helt klart en 10’er, når det drejer sig om at holde styr på mine rejseudgifter. Det gælder både når der er tale om private rejser, men også når jeg rejser med arbejdet. Når jeg rejser med familien, så holder jeg ikke helt så meget øje, som når jeg rejser med arbejdet – dem skal man jo stå til regnskab overfor.

På vores arbejdsplads er der blevet investeret i et rejseafregningssystem, som gør det lettere at holde styr på udgifterne. Det er så vanvittigt smart og der er 100 % styr på de her udgifter, når man bruger et rejseafregningssystem.

Når man er ude og spise på en forretningsrejse, så kan man med det samme taste sine udgifter ind, og bogholderen hjemme på kontoret kan se det med det samme, da det er netbaseret. Det hele bliver registreret der, og på den måde har virksomheden også nemmere ved at se, hvilke udgifter man evt. kunne spare på, så man får barberet unødige udgifter fra.

Rejseafregningssystemer som dette er nok ikke så nødvendige i privatøkonomier, men helt sikkert et plus for alle virksomheder, som har medarbejdere, der rejser rundt i deres navn.

Er du blevet interesseret i at vide mere, om hvad et rejseafregningssystem kan gøre for dig, så kig endelig ind her og læs mere om systemet. Det er smart og helt uundværligt for en virksomhed med rejseaktiviteter.

Min mand og jeg foretrækker en kør selv ferie i USA

Next Story »

En spændende fremtid for Casper Tingkær

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *