Arbejdstøj fra Fristads Kansas til private og erhverv

Hvor mange af jer kender til mærket Fristads Kansas? Det er en virksomhed, der fremstiller arbejdstøj af meget høj kvalitet sammenholdt med nogle yderst fordelagtige priser.

Arbejdstøj fra Fristads Kansas er produceret således, at tøjet både er komfortabelt, slidstærkt og ikke mindst funktionelt samtidig med, at det har et smart design, der kan bruges både i og uden for arbejdstiden, hvilket er ideelt for dem, der ikke skal direkte hjem efter arbejde, og som stadig ønsker at se præsentabel ud.

Derudover er sortimentet af arbejdstøj fra Fristads Kansas meget stort, og det er altid muligt at finde det, man lige står og mangler. Eksempelvis kan man hos Pro-Dress bl.a. købe arbejdsbukser, arbejdsjakker, brandhæmmende tøj, shorts, kedeldragter, t-shirts, skjorter, sweatshirts, regntøj, termotøj, undertøj og forskelligt tilbehør i form af bælter, kasketter, huer, veste og sokker.

Som du kan høre, er udvalget stort, og mulighederne er mange, så uanset hvad du har brug for af forskelligt arbejdstøj, så kan det findes hos Fristads Kansas og hos deres mange forskellige forhandlere.

Som med alt andet kan man spare rigtig mange penge ved at købe sit tøj på nettet, og det samme gælder det omtalte arbejdstøj fra Fristads Kansas. www.pro-dress.com er onlineforhandler af arbejdstøj fra bl.a. Fristads Kansas og Mascot, og her er priserne yderst fordelagtige, og der kan med andre ord være rigtig mange penge at spare. Her er det både private og erhverv, der kan handle, så mangler du noget arbejdstøj til fritiden, kan du ligeledes købe det her.

arbejdstøj fra fristads kansas

Mascot fleecejakker

Next Story »

Når du skal vælge frisør i Hillerød

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *