Markiser er fede

Mange mennesker synes, at markiser er sådan lidt retro og gammeldags, men jeg synes bestemt det kommer an på hvordan de ser ud, og hvilket hus de sidder på. Jeg har en veninde, hvis hus det virkelig ikke klæder, men det er virkelig flot til mit hus f.eks.

Det er som sagt en smagssag, og selvfølgelig er der også nogen, der synes, at mine markiser er grimme og umorderne, og det skal de skam også have lov til at synes, for det er jo bare deres mening, og så længe jeg selv synes det er pænt, er jeg ligeglad hvad andre synes.

Jeg har dog tænkt på at få mine markiser skiftet ud, men det er mere fordi, at jeg godt kan lide forandring, og det skal der absolut også være plads til, selvom der stadig er sådan lidt finanskrise her og der, men det synes jeg nu ikke skal gå ud over mig.

Jeg har dog ikke bestemt mig for, hvordan mine markiser skal se ud, for det er jo også en langvarig og vigtig beslutning, når man investerer i sådan noget. Jeg vil dog gerne have, at de er lyse og sommerlige at se på, og uden for meget mønster

Nyt tag online

Next Story »

Gardiner i gave er et no go

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *