Leasing af bil

Det der med leasing af bil, har jeg aldrig rigtig helt forstået, jeg opfatter det som om, at man nærmest lejer en bil for en meget lang periode. Men det er vidst dybest set noget med, at man leaser den i en periode, også kan man enten købe den eller skifte den ud.

 Jeg har prøvet at læse noget om det med leasing af bil på internettet, men jeg synes det er nogle meget forvirrende forklaringer, som man får, for det er åbenbart lidt forskelligt alt afhængig af, hvor du vælger at lease bilen fra.

Jeg har prøvet at spørge mine venner til råds omkring det her med leasing af bil, og de er nærmest allesammen ligeså blanke som mig, for de kunne ihvertfald ikke gøre mig klogere på det, og jeg vil jo bare gerne lige vide hvad det går ud på.

Nu har jeg ringet til et firma, der har med det her leasing af bil at gøre, og jeg talte med dem ret længe, før jeg virkelig forstod hvad det handlede om, men nu ved jeg det og føler mig en del klogere på det punkt, så det er jo en god ting

Next Story »

Overvejelser om chiptuning af diesel til min bil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *