Jeg elsker makeup

Jeg elsker makeup og ved ikke hvad jeg ville gøre uden det, for jo jeg ser da godt ud uanset om jeg har det på eller ej, men jeg synes bare, at makeup gør noget helt specielt ved en, så man virkelig kan gå stolt ned ad gaden.

 Jeg har leget med min mors makeup som lille, og mine mor har altid sagt, at jeg ville vokse op, og blive en rigtig sminkedukke, da jeg ligesom havde det i mig fra barnsben af, og hun havde ret. Jeg bruger næsten 2 timer foran spejlet hver morgen.

Jeg køber rigtig meget makeup hver måned, men jeg får virkelig også brugt det, for når man som mig, virkelig går op i det, så er det svært ikke at bruge det hele op, også er det jo også bare rigtig fedt at købe nye ting hele tiden.

Jeg bruger ligeså mange penge på  makeup, som jeg bruger på tøj, og det er ikke så lidt, for jeg bruger også rigtig mange penge på tøj. Jeg vil dog ikke sige, at jeg har et problem, for der er vel altid et eller andet, som folk bruger mange penge på

Rensemælk er min helt i travle perioder

Next Story »

Jeg har ondt af folk med bumser

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *