firmafrokost Århus_frokost.dk

Leder du efter en god firmafrokost i Århus? Se 5 populære her

Smilets by har mange lækre restauranter og cafeer, der tilbyder firmafrokost i Århus. Du kan både finde delikate franske retter, amerikansk barbecue eller dansk smørbrød. Se 5 steder, du bør besøge, inden du vælger din firmafrokost i Århus.

Firmafrokost i Århus på restaurant Pondus

Et af de steder der har modtaget den kendte Bib Gourmand pris er Restaurant pondus. Prisen, der gives til de restauranter, der er lige under Michelin-niveau, er stadig meget attraktiv, og den viser, at restauranten er et godt bud på en firmafrokost i Århus. Prisniveauet på restauranten, der har eksistereret de seneste mange år, er ganske fornuftig, og man kan derfor få en lækker og mættende tre-retters menu for kun 295. selve restauranten er lækkert indrettet, og det er den perfekte venue for en firmafrokost i Århus. Menuen skifter i takt med årstiden, men en populær kombination er hummersuppe til forret, okse med kål til hovedret og sorbet til dessert. Restauranten skuffer ikke, hvis du inviterer kollegaerne på frokost.

 

Fransk gourmet i midten af Århus

Er du i humør til franske delikatesser og smagfulde oplevelser? Så er OliNico det perfekte sted. Den franske bistro er yderst uformel, men alligevel er maden fin og til tider pompøs (på den gode måde). Maden, der serveres på cafeen, er meget prisvenlig, og flere studerende har stedet som deres absolutte favorit. Det er derfor et godt sted til en firmafrokost i Århus. Menukortet skifter til tider, men sikkert er det, at du altid kan finde nogle gengangere på kortet. Prøv f.eks. de yderst dejlige fish’n’chips med håndskårede pommes frites eller sprødstegte lår fra kanin. Det er en dejlig oplevelse for smagsløgene til få penge. Du kan også få en herresteak på hele 200 gram for kun 200 kroner. Det inkluderer også pommes frites og andet tilbehør. Skal du og din virksomhed virkelig blive mætte til få penge, bør i tage jeres firmafrokost i Århus her.

Fyr op for komfuret

Restaurant komfur har månedlige frokosttilbud, der er svære at modstå. Du og dine kollegaer får hele fem retter til at mætte maverne for kun 300 kroner. Det er det ideelle sted til en firmafrokost i Århus, hvis kollegaerne er hundesultne. Menuen skifter også her. I øjeblikket kan du og dine kollegaer få lakseterrin med stuvede svampe til forret, mens hovedret og dessert består af henholdsvis helstegt kalvesteg og citron panna cotta. Til jeres firmafrokost i Århus kan I også få en masse vin, hvis folk kan lide drikken. I kan få forskellige glas til de forskellige retter, men vær klar på, at vin ikke er inkluderet i den oprindelige pris. En firmafrokost i Århus kan i den grad nydes på restaurant komfur.

 

Japansk i midtbyen

Som så mange andre steder har sushi også gjort sit indtog i smilets by. Der findes mange gode restauranter, der serverer den japanske spise, og én af dem er A+ Siam Sushi. Søndag til torsdag serveres der alt det sushi, du kan spise for kun lidt over 200 kroner pr. person. Det er en fantastisk sted for dig og dine kollegaer at holde en firmafrokost i Århus, hvis I (som så mange andre) elsker sushi. Med ad libitum-menuen kan I spise løs i hele 2 timer. Og det er i den grad nok tid til at blive mæt. På det lille bånd, der løber gennem restauranten slinger japanske kokke makiruller, nigiri og futomaki op, så du aldrig mangler noget. Du kan også få andre klassiske asiatiske retter som suppe eller nudler, hvis du ikke er til rå fisk. Det er et firmaevent, der uden tvivl vil gøre dig populær blandt de andre, hvis I holder jeres firmafrokost i Århus dér.

Ingen dikkedarer på den rustikke i Mejlgade

Den gule facade gemmer i Mejlgade gemmer på en helt speciel hemmelighed. Den rummer en restaurant, der går sine helt egne veje. Der snakkes selvfølgelig om Den Rustikke, som serverer solide måltider til små priser – perfekt til en god firmafrokost i Århus. For lige under 200 kroner kan I nyde dagens ret som ofte er fisk. Prøv f.eks. deres andelår, som serveres med syltede græskar og ingefærsmarinerede kartofler. Det er et sted, der er kendt for holde sig til de klassiske retter, men en gang i mellem bliver der eksperimenteret vildt i køkkenet. En gang serverede de for eksempel røget rådyr med karamelliserede ansjoser og friske rejer – en ret, der lyder speciel men smagte fantastisk. Hvis du og dine kollegaer gerne vil prøve lidt ”vildt” til jeres firmafrokost i Århus, kan I med fordel besøge Den Rustikke.

 

Prodata hjælper Santander Consumer Bank Denmark

Next Story »

Hvordan rengøre man et kontorfællesskab? 4 gode råd

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *