3 grunde til hvorfor du skal have en BMW

Lad os indse det. Det bilmærke, du vælger at køre rundt i, er en forlængelse af dig selv, din personlighed og din aura. Folk lægger mærke til, om du kommer kørende i en gammel brugt Skoda eller en splinterny BWM. Her er 10 grunde til, hvorfor BMW’en er den rette bil for dig.

Selvtillid

Hvordan vi opfatter tingene, er ofte langt vigtigere, end hvordan de rent faktisk er. Med det sagt, så har en bil fra BMW altid været eksperter i at skabe en speciel aura af selvtillid ikke engang Harvey Spector kan fremvise. Helt fra starten tilbage i 1916, hvor den første flyvemotorer blev produceret af den tyske gigant, har det tyske mærke været en garanti for stil, der skriger af mand. BMW er nået til det punkt, hvor det både jer Mini Cooperen og Rolls Royce. Og med en årlig omsætning, der ligger i omegnen af 80 milliarder, kan BMW fortsætte med at beholde deres dyre produkter, der nu, og nok i al evig tid, vil blive anset som et status symbol.

Præstation

Hvis det at præstere er lige noget for dig, så skal du sætte dig ind i en lækker og eksklusiv BMW og mærke kraften fra den stærke motor. Den får selv de mest veltrimmede biler til at lyde som kattekillinger. Du skal prøve Alpina’en, som sparker de fleste andre biler (og andre luksusbiler) af vejen og ned i busbanen. Den er ikke kendt for den almene bilshopper, og det er bestemt også meningen. Den skal nemlig kun tilfredsstille den absolut mest kræsne køber, der findes på markedet. Med lækre lædersæder, varme i hele interiøret og en motor, der får alle andre biler til at virke som handicapvenlige transportmidler, er du sikker på at være nr. 1 – lige meget hvad, hvor eller hvordan. Du er bare nr. 1!

Grøn energi, der sparker r**

Selvom BMW i lang tid ikke var kendt for sine miljøvenlige tiltag, er de indtryk vendt på en tallerken. Bilfabrikanten, der solgte flest biler i Tyskland i hele 2018, har nemlig en lang række grønne initiativer, der skal gøre hele industrien langt mere bæredygtig. Her er BMW en af forgangsfabrikanterne, der gerne ser, at flere andre producenter hopper med på vognen og tager ansvar for vores helbred og planet. Og selvom mange af de nye BMW’er stadig ser skarpe og fremtidsagtige ud, så kører mange af dem på noget af det reneste energi, der findes i øjeblikket. Du kan f.eks. præve en BWM i3, som i 2015 var årets grønne bil. Den er både byvenlig, flot, og så er du garanteret at komme fra A til B på en grøn måde.

Bilnøgle med ordentligt kvalitet

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *