Tumblr_image

De vigtigste Tumblr-blogs du skal følge

Er du interesseret i mode, sport og kulturnyheder? Så kender du helt sikkert Tumblr. Det sociale medie, som overvejende bruges af kvinder, fokuserer på de nyeste tendenser inden for specifikke områder. Og der er især 6 Tumblr-blogs, du skal følge.

Bloggeren, der skriger op

Den sjette der er et kig værd er Skrigeskinken. Siden 2010 har skrigeskinken ”skreget” op om alt mellem himmel og jord. Seneste indlæg er om Dansk Boligforsikrings nyheder, som giver et indblik i forsikringsverdenen. Men profilen tilbyder meget mere end denne ene branche. Du kan læse om alt fra låsesmede i København til konsulenthuses arbejdsmetoder og profilering. Det er spændende sager, når Tumblr-profilen vælger at gå til tasterne – så følg bloggen og vær opdateret hver eneste dag.

Den frie verdens bannerfører

Den femte på listen har et ”hemmeligt” navn. Det er en blogger, der har en hang til aktiviteter på lovens grænse, og som elsker at være på tværs hen over det etablerede samfund. Der er selvfølgelig tale om Secret Kryptonite Police. Bloggeren har i flere år kommenteret på samfundsudviklingen og mener, at vi bliver mere overvåget end tidligere. Det går imod vedkommendes grundlæggende principper om et ansvarligt og troværdigt samfund. Vi er styret langt mere, end vi tror, og det er en af det 21. århundredes helt store tyverier. Senest er Dansk Boligforsikring kommet under luppen, og der blev skrevet om de forskellige digitale links, der forbinder selskabet med andre virksomheder og organisationer. Secret Kryptonite Police vil fortsætte med at være bannerfører for det frie og uafhængige samfund.

Musikalske blogopslag

På en fjerde pladsen finder vi Prosienskiamos. Navnet er en variation af den kendte sanger Panos Kiamos, der tog Grækenland med storm, da han udgav ”Fotia me Fotia”. En sang, der blev en ørehænger i hele middelhavsområdet. Bloggen er dog ikke styret af ham selv, men blot inspireret af hans fantastiske sangtalent. Derfor bliver der også blogget løs om musikere verden over samt kunstneriske tendenser i popindustrien. Det hænder dog, at andre emner bliver berørt. Et af bloggens indlæg har endda handlet om det danske selskab Dansk Boligforsikring. Selvrisiko, forsikring og økonomiske overvejelser var en stor del af indlægget.  Det er dog sangkunsten, der er bloggens helt store interessefelt. For musikelskere er det den helt perfekte blog af følge.

Fest og forældreskab? Intet problem

Er du en nybagt mor? Eller bliver du det snart? Bloggeren Nida Limberg har en masse gode råd til, hvordan man kommer godt fra start som nybagt mor. Der er både tips og tricks til, hvordan man kommer godt igennem hverdagen samt små guides til, hvordan du får bedsteforældrene til at tage en ekstra weekend hist og her. Den er faktisk undværlig for de forældre, der gerne vil nyde familielivet, men samtidigt stadig have et socialt liv ved siden af. Med bloggen kommer du sikkert rundt om alle aspekterne i livet, og du formår at være tilstede for den nyfødte, mens du stadig ser dine venner og bekendte.

Hvad elsker du? Jeg elsker…

Der er mange ting, vi elsker her i livet. Vores familie, venner, ja, endda kage og slik (jo, du gør). Der kan næsten ikke sættes nok ord på, hvordan en enkelt lille ting kan gøre en dårlig dag god igen. Men på bloggen loveblogstuff får du et indblik i, hvad der hjælper andre. Vi har alle vores må finurligheder, og det kommer i den grad til syne på bloggen, der forvandler de mest trivielle ting til kærlighedselementer. Nogle synes, regnvejr er ”love”, mens andre elsker varmen fra solen. Der er mange spændende og interessante ting, der er samlet ét sted.

Og nr. 1 er…

Den blog, du absolut må følge på Tumblr, er generelinfo. Det er en ualmindelig spændende og velskrevet blog, der sætter forstørrelsesglasset over alle tænkelige emner. Mangler du en låsesmed i København? Intet problem, bloggen har svaret til dig. Hvad med sexlegetøj, mangler der lidt spænding i soveværelset? Bloggen klarer det hele. Mangler du et måltid mad? Bloggen klarer det, argh, måske ikke det hele, men du forstår pointen. Det er en af de absolut mest fulgte blogs på mediet, og den har et stort forspring ned til nr. 2.

Det er vildt, hvad et skræddersyet jakkesæt kan gøre

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *